Laat uw trotse bezit taxeren!

Uw voertuig laten taxeren?

Wij verzorgen een taxatie door een VRT-gecertificeerde registertaxateur voor slechts € 145,- inclusief BTW. Wij taxeren de waarde van uw auto niet alleen op basis van het kenteken en de kilometerstand, maar wij werpen ook een grondige blik onder de motorkap. Daarnaast controleren wij de auto uitvoerig op beschadigingen aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Op basis van ons taxatierapport weet u precies wat uw auto waard is en hoe onze expert op dit bedrag is uitgekomen.

Wilt u uw auto verkopen?

Verkoopt u hem zelf via marktplaats, ruilt u hem in bij een autodealer of verkoopt u hem aan een autobedrijf? Er zijn verschillende mogelijkheden, maar wat is financieel de beste optie voor u? Zelf verkopen is een hoop gedoe, inruilen levert niet de hoogste prijs op en niet elk autobedrijf is een geschikte partij voor de aankoop van uw huidige auto. Wij bieden u de mogelijkheid uw auto via HEMCAR te verkopen.

Snel & gemakkelijk verkopen?

Laat HEMCAR uw auto verkopen. HEMCAR is een merkonafhankelijk autobedrijf dus iedere auto is welkom. Samen met u bepalen we de marktconforme verkoopprijs en bieden wij uw auto op een professionele manier aan. Er wordt een mooie fotoreportage van uw auto gemaakt en wij nemen bij verkoop alle administratieve handelingen voor u uit handen.

Een andere auto aanschaffen?

Ook als u een nieuwe of tweedehands auto wilt kopen kunt u bij HEMCAR terecht. Staat de auto die u zoekt niet bij ons op de site? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw droomauto.

Onderhoud & reparatie

Naast de aan of verkoop van uw auto kunt u bij HEMCAR ook terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. De specialisten van HEMCAR beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Wij bieden altijd duidelijkheid over onze processen, kosten en werkzaamheden. Zo weet u waar u aan toe bent. HEMCAR gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

 

HEMCAR auto detailing

Niet alleen uw motor heeft onderhoud nodig, ook de lak van uw auto heeft een beschermlaagje nodig tegen invloeden van buitenaf. Om er voor te zorgen dat weersinvloeden zo weinig mogelijk schade aan uw lak aanrichten is het verstandig uw auto regelmatig te wassen en één keer per jaar professioneel door HEMCAR te laten poetsen. Zo behoudt uw lak zijn diepe glans en ondervindt het zo min mogelijk negatieve gevolgen van het buiten staan in weer en wind. Goed optisch onderhoud is belangrijk voor u maar uiteraard ook voor de restwaarde van uw auto.

Maak kennis met HEMCAR

Maak een afspraak
Call Now Button