Airco inspectie

Airco check

Om ervoor te zorgen dat de airconditioning in uw auto goed functioneert, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Hemcar CarProf verzorgt professionele airco inspecties. De airco check bevat een visuele inspectie, druk – en lektest, controle bediening en een temperatuurmeting. Ook voor service en onderhoud aan de airconditioning kunt u bij Hemcar CarProf terecht. Onze airco specialisten werken snel en zorgvuldig. Wij zorgen ervoor dat uw auto airco naar behoren functioneert.

Een goed functioneerde airco

De airconditioning zorgt voor een prettige temperatuur in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen bacteriën en schimmels door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en uw ruiten zullen in het najaar sneller beslaan.

Laat uw airco regelmatig reinigen

Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid aan te raden om uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen en twee keer per jaar te laten controleren. Één keer voor het begin van de zomer en één keer voor het begin van de winter. Zo voorkomt u een oververhitte auto met warme zomerdagen of beslagen ramen in de winter.

Hemcar biedt verschillende mogelijkheden voor uw aircosysteem:

Airco check voor €19,95

Deze airco check omvat een visuele inspectie, druk- en lektest, controle van de bediening en een temperatuurmeting.

Airco reinigen voor €29,95

Door de airco ieder jaar te laten reinigen, voorkomt u dat schimmels en bacteriën zich ophopen in de leidingen en achterblijven op de verdamper van het aircosysteem waardoor irritaties aan ogen of luchtwegen kunnen ontstaan. Bij het reinigen van de airco worden vieze geurtjes verwijderd. Laat bij het reinigen van de airco ook meteen het interieurfilter vervangen. Dit filter vangt stofjes, pollen en bacteriën van buiten op.

Airco service ( Aanbieding: van €99,95 voor €79,95 )

Bij een complete airco service, voeren wij een airco check uit, doen we een druk- en lektest en vullen en recyclen wij het koudemiddel van het aircosysteem van de auto.

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000