Welkom bij HEMCAR’s bandenhotel

U kunt uw autobanden natuurlijk zelf opslaan, maar veel makkelijker is het om te kiezen voor HEMCAR’s bandenhotel aan de Amphoraweg in Leiden! Gedurende zes maanden ( met een uitloop van negen maanden) betaalt u een vaste prijs waarbij uw wielen en/of banden schoon en onder de juiste condities worden opgeslagen. De opgeslagen wielen en/of banden zijn verzekerd tegen verlies door diefstal en brand.

Banden wisselen

Door eenvoudigweg een afspraak te maken met onze werkplaats zullen uw winter- of zomerbanden worden gemonteerd. Uiteraard kunnen wij uw wielen in onze moderne werkplaats ook balanceren en uitlijnen. Het balanceren van de banden is onmisbaar bij de bandenmontage. Naast gelijkmatige slijtage, zorgen goed gebalanceerde wielen ook voor een betere wegligging van uw auto en voorkomt het trillingen in het stuur bij bepaalde snelheden. Uitlijnen is cruciaal voor uw verkeersveiligheid. Laat uw wielen uitlijnen en voorkom scheeftrekken van uw auto. Dit leidt immers tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage.

Zijn uw banden aan vervanging toe?

Naast het opslaan en wisselen van uw wielen en/of banden kunt u ook voor nieuwe en gebruikte zomer- of winterbanden bij HEMCAR terecht. Wij leveren u de juiste band tegen een scherpe prijs. Dit is ook mogelijk in combinatie met stalen of lichtmetalen velgen naar keuze.

Stalen of lichtmetalen velgen

Ook voor stalen of lichtmetalen velgen bent u bij HEMCAR aan het juiste adres. In samenwerking met onze leveranciers helpen wij u graag bij het vinden van de door u gewenste set. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw velgen in een willekeurige kleur te laten spuiten of poedercoaten. Wij informeren u graag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000