Onderhoud volgens het boekje, met behoud van fabrieksgarantie

HEMCAR CarProf, specialiast in Renault

Regelmatig onderhoud aan uw Renault is van groot belang. De specialisten van HEMCAR CarProf beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Wij bieden altijd duidelijkheid over onze processen, kosten en werkzaamheden. Zo weet u waar u aan toe bent. HEMCAR gebruikt bij onderhoud en reparatie uitsluitend A-merk onderdelen. Onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

HEMCAR CarProf, de garage voor uw Renault

Onderhoud en reparatie volgens het boekje: HEMCAR werkt volgens fabrieksrichtlijnen, vergelijkbaar met de merkdealers. Hierdoor blijft de originele fabrieksgarantie behouden.

A-merk onderdelen van originele kwaliteit: HEMCAR werkt met dezelfde originele fabrieksonderdelen waar merkdealers ook mee werken. Hetzelfde geldt voor de materialen en gereedschappen in onze werkplaats.

Heldere afspraken vooraf: bij HEMCAR weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Duidelijk over kosten: HEMCAR vertelt u vooraf precies wat de kosten zijn voor onderhoud, reparatie, onderdelen en de eventuele kosten van een extra service.

24 maanden internationale garantie op onderdelen en werkzaamheden.

Wij doen het zichtbaar beter: HEMCAR vraagt zich altijd af hoe het nog beter kan. Wij zijn continu bezig om ons product en onze service te verbeteren.

Vervangend vervoer

Wij streven ernaar uw Renault zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen. Mocht u willen wachten tot uw auto klaar is, dan kan dit onder het genot van een kopje koffie aan onze leestafel (wifi aanwezig). Gaat u liever de Leidse binnenstad ontdekken, ook dat is geen probleem. Wij bieden u een gratis leenfiets aan. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, maakt u dan gebruik van ons vervangend vervoer. Uw auto ophalen en terug brengen behoort ook tot de mogelijkheden.

+

Haal -en breng service

Het plezier van persoonlijke service

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
Call Now Button