Onderhoud volgens het boekje en met behoud van fabrieks- garantie

HEMCAR CarProf, betaalbare service bij u in de buurt

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. De specialisten van HEMCAR CarProf beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Wij bieden altijd duidelijkheid over onze processen, kosten en werkzaamheden. Zo weet u waar u aan toe bent. HEMCAR gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

HEMCAR CarProf, garage voor alle merken

Onderhoud en reparatie volgens het boekje: HEMCAR werkt volgens fabrieksrichtlijnen, vergelijkbaar met de merkdealers. Hierdoor blijft de originele fabrieksgarantie behouden.

A-merk onderdelen van originele kwaliteit: HEMCAR werkt met dezelfde originele fabrieksonderdelen waar merkdealers ook mee werken. Hetzelfde geldt voor de materialen en gereedschappen in onze werkplaats.

Heldere afspraken vooraf: bij HEMCAR weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Duidelijk over kosten: HEMCAR vertelt u vooraf precies wat de kosten zijn voor onderhoud, reparatie, onderdelen en de eventuele kosten van een extra service.

24 maanden internationale garantie op onderdelen en werkzaamheden.

Wij doen het zichtbaar beter: HEMCAR vraagt zich altijd af hoe het nog beter kan. Wij zijn continu bezig om ons product en onze service te verbeteren.

Uw digitale onderhoudsboekje staat voor u klaar!

Wij hebben voor u als klant van HEMCAR CarProf een digitaal onderhoudsboekje, ServiceBook klaar staan. Met ServiceBook bent u in het bezit van uw eigen onderhoudsboekje en serviceplan op smartphone, tablet en desktop. U heeft altijd een compleet en eenvoudig overzicht op de onderhoudshistorie en het aankomende onderhoud. Wij houden voor u de informatie bij in de ServiceBook-app.

ServiceBook is het digitale onderhoudsboekje van een auto. Hiermee registreren wij de nieuwe onderhoudsinformatie en heeft u als automobilist altijd inzicht in de onderhoudshistorie. Daarnaast ondersteunt ServiceBook ook het serviceplan. In uw serviceplan worden auto specifieke richtlijnen en adviezen voor onderhoud gegenereerd. Een handige tool die u herinnert aan deze richtlijnen en adviezen via een notificatiebericht. ServiceBook is toegankelijk vanaf een smartphone, tablet en web(desktop). Hetzelfde gemak, maar met het comfort van nu.

Vervangend vervoer

Wij streven ernaar uw auto zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen. Mocht u willen wachten tot uw auto klaar is, dan kan dit onder het genot van een kopje koffie aan onze leestafel (wifi aanwezig). Gaat u liever de Leidse binnenstad ontdekken, ook dat is geen probleem. Wij bieden u een gratis leenfiets aan. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, maakt u dan gebruik van ons vervangend vervoer. Uw auto ophalen en terug brengen behoort ook tot de mogelijkheden.

+

Haal -en breng service

Het plezier van persoonlijke service

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000