HEMCAR, Specialist in Land Rover

Met ruim 10 jaar ervaring bij Land Rover is Martijn van de Roer een liefhebber van het merk en mag hij zich specialist in Land Rover noemen. U treft bij HEMCAR altijd een fraaie selectie Land Rovers aan. In onze moderne werkplaats, voorzien van alle moderne apparatuur, bent u voor de opbouw van accessoires, onderhoud en reparatie aan uw Land Rover Defender, Freelander, Discovery of Range Rover van harte welkom bij HEMCAR.

Onderhoud aan uw Land of Range Rover?

 

j

Onderhoud volgens het boekje

HEMCAR werkt volgens fabrieksrichtlijnen. Vergelijkbaar met de merkdealers. Dat betekent dat u de originele fabrieks-garantie behoudt en dat alle Land Rovers welkom zijn voor onderhoud en reparatie.

 

Heldere afspraken

HEMCAR maakt heldere afspraken vooraf. Wij houden u op de hoogte zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

24 maanden internationale garantie

HEMCAR geeft 24 maanden internationale garantie op onderdelen en werkzaamheden

 

Duidelijk over de kosten

HEMCAR vertelt vooraf precies wat de kosten zijn. Dat geldt voor onderhoud, reparatie, de te vervangen onderdelen en de eventuele kosten van extra service zoals vervangend vervoer.

A-merk onderdelen van originele kwaliteit

HEMCAR werkt met dezelfde A-merk kwaliteit originele onderdelen waar merkdealers ook mee werken. Hetzelfde geldt voor de materialen en gereedschappen in onze werkplaats.

HEMCAR 4X4, your offroad experience specialist

Ook voor onderdelen of het aanbrengen van accessoires aan uw 4×4 bent u bij HEMCAR aan het juiste adres.

 

Ontdek het plezier van persoonlijke service!

Maak een afspraak
Call Now Button