HEMCAR, schadeherstel

Schade aan uw auto is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Mocht er onverhoopt toch schade aan uw auto ontstaan, kunt u hiervoor bij HEMCAR terecht. Wij nemen de zorg na een aanrijding voor u uit handen. Daarnaast kunt u tijdens het herstel van de schade gebruik maken van een vervangende auto of bestelbus.

Spot repair

Spotrepair is een techniek die geschikt is voor herstel van kleine schades. Denk hierbij aan het spuiten van een bumperhoek, wegwerken van krassen en het repareren van kleine deukjes. Het voordeel van deze nieuwe techniek is dat de schade snel, vakkundig en voor minder geld hersteld kan worden. Uw auto is dezelfde dag weer schadevrij! Een voorwaarde is wel dat de schade niet groter is dan A4 formaat.

Restylen,’Uitdeuken zonder spuiten’

Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bijvoorbeeld parkeer, transport of hagelschade. Restylen is een onderdeel van spot repair,

Onderhoud & reparatie

Naast herstel van auto schade kunt u bij HEMCAR ook terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. De specialisten van HEMCAR beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Wij bieden altijd duidelijkheid over onze processen, kosten en werkzaamheden. Zo weet u waar u aan toe bent. HEMCAR gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

Vervangend vervoer

Wij streven ernaar uw auto zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen. Mocht u willen wachten tot uw auto klaar is, dan kan dit onder het genot van een kopje koffie aan onze leestafel (wifi aanwezig). Gaat u liever de Leidse binnenstad ontdekken, ook dat is geen probleem. Wij bieden u een gratis leenfiets aan. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, maakt u dan gebruik van ons vervangend vervoer. Uw auto ophalen en terug brengen behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000