APK bij HEMCAR

APK

Bij de Algemene Periodieke Keuring wordt de auto getest op milieu- en veiligheidseisen. Gebreken worden op deze manier tijdig geconstateerd om gevaarlijke situaties en milieuschade te voorkomen. De APK is niet hetzelfde als regulier onderhoud. Het is een momentopname die inzicht geeft in de staat van uw auto.

Wat doen wij bij de APK?

Hemcar keurt uw auto punt voor punt volgens de voorgeschreven procedure. Met het oog op de veiligheid controleren wij bijvoorbeeld de remmen op de remmenbank. Door middel van de viergasmeting (of een roetmeting bij dieselauto’s) constateren wij of uw auto niet te veel schadelijke stoffen uitstoot.

Waarom kiest u voor APK bij HEMCAR?

Na de keuring ontvangt u een volledig keuringsrapport. Daarin staat of uw auto succesvol is gekeurd. Als dit niet het geval is, maakt Hemcar CarProf een overzicht van de resterende werkzaamheden. Daarbij zorgen we voor een duidelijke offerte zodat u inzicht krijgt in de kosten. Uiteraard kunt u de Algemene periodieke keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Naast het onderhoud van uw auto verzorgd Hemcar alle mogelijke reparatiewerkzaamheden. Wij geven standaard 24 maanden internationale garantie op onderdelen en werkzaamheden.

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000