Uw droom auto leasen?

Uw auto via HEMCAR leasen?

Wilt u een auto leasen? Dan bent u bij Hemcar in Leiden aan het juiste adres. Een auto leasen betekent zorgeloos autorijden. Hemcar biedt diverse mogelijkheden tot leasing en financiering. Het leasen van een auto is goedkoper dan u denkt. Sterker nog, het leasen van een auto is vaak financieel aantrekkelijker dan het kopen van een voertuig. Allereerst hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen. Ten tweede bent u minder kosten kwijt aan onderhoud. Bij Hemcar vertellen we u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Zorgeloos autorijden

Door een auto te leasen bij Hemcar rijdt u altijd in een voertuig dat in perfecte staat is. Uiteraard is de auto goedgekeurd volgens de Algemene Periodieke Keuring. Wij verzorgen zelf het onderhoud aan onze leaseauto’s. De monteurs van Hemcar beschikken over de benodigde kennis en ze werken met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Hemcar heeft een moderne werkplaats en bij reparatie en onderhoudswerkzaamheden maken wij gebruik van professionele gereedschappen. Wanneer wij onderdelen vervangen doen wij dit alleen met originele fabrieksonderdelen.

Een nieuwe auto kopen?

In plaats van een auto te leasen, kunt u bij Hemcar ook terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Onze nieuwe auto’s komen met kortingen tot wel 35%. Elke auto is rijklaar en komt met een volledige fabrieksgarantie. U heeft onder meer de keuze uit merken als Audi, Volkswagen, Kia, Ford, Skoda en Hyundai. Onze voordelige occasions zijn zorgvuldig nagelopen op eventuele gebreken en deze hebben wij vervolgens gerepareerd. U kunt er direct veilig de weg mee op. Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze tweedehands auto’s. U heeft er nog jarenlang rijplezier van.

Laat HEMCAR uw auto verkopen

Verkoopt u hem zelf via marktplaats, ruilt u hem in bij een autodealer of verkoopt u hem aan een autobedrijf? Er zijn verschillende mogelijkheden, maar wat is financieel de beste optie voor u? Zelf verkopen is een hoop gedoe, inruilen levert niet de hoogste prijs op en niet elk autobedrijf is een geschikte partij voor de aankoop van uw huidige auto. Wij bieden u de mogelijkheid uw auto via HEMCAR te verkopen.

Maak kennis met Hemcar

Maak een afspraak
Call Now Button