Auto leasen?

071 - 81 00 000

U kunt ons altijd bellen voor vragen en eventuele tips van onze expers.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze expers. Geen wachtijden.

Occasions

Bekijk ons aanbod. Dagelijks vernieuwen we deze.

Hemcar, Specialist in auto leasen

Wilt u een auto leasen? Dan bent u bij Hemcar in Leiden aan het juiste adres. Een auto leasen betekent zorgeloos autorijden. Hemcar biedt diverse mogelijkheden tot leasing en financiering. Het leasen van een auto is goedkoper dan u denkt. Sterker nog, het leasen van een auto is vaak financieel aantrekkelijker dan het kopen van een voertuig. Allereerst hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen. Ten tweede bent u minder kosten kwijt aan onderhoud. Bij Hemcar vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Zorgeloos autorijden

Door een auto te leasen bij Hemcar rijdt u altijd in een voertuig dat in perfecte staat is. Uiteraard is de auto goedgekeurd volgens de Algemene Periodieke Keuring. Wij verzorgen zelf het onderhoud aan onze leaseauto’s. De monteurs van Hemcar beschikken over de benodigde kennis en ze werken met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Hemcar heeft een moderne werkplaats en bij reparatie en onderhoudswerkzaamheden maken wij gebruik van professionele gereedschappen. Wanneer wij onderdelen vervangen doen wij dit alleen met originele fabrieksonderdelen.

Een nieuwe auto kopen?

In plaats van een auto te leasen, kunt u bij Hemcar ook terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Onze nieuwe auto’s komen met kortingen tot wel 35%. Elke auto is rijklaar en komt met een volledige fabrieksgarantie. U heeft onder meer de keuze uit merken als Audi, Volkswagen, Kia, Ford, Skoda en Hyundai. Onze voordelige occasions zijn zorgvuldig nagelopen op eventuele gebreken en deze hebben wij vervolgens gerepareerd. U kunt er direct veilig de weg mee op. Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze tweedehands auto’s. U heeft er nog jarenlang rijplezier van.

Uw auto via Hemcar verkopen

Als u overweegt om een auto te leasen, wilt u mogelijk uw huidige auto van de hand doen. Door uw auto via Hemcar te verkopen kunt u rekenen op een prijs die in lijn is met de taxatiewaarde van uw voertuig. Omdat Hemcar een merkonafhankelijk autobedrijf is, kunt u elk merk auto via ons verkopen. Wij bieden uw voertuig op professionele wijze aan. Zo maken wij onder meer een mooie fotoreportage en nemen wij bij verkoop alle administratieve handelingen uit handen.

Maak kennis met Hemcar

Maak een afspraak
071 810 00 000