HEMCAR, CarProf mobiliteit service

Je moet er niet aan denken: met pech langs de weg op het aller slechtste moment. Als klant van HEMCAR CarProf hoeft u zich daar gelukkig nooit zorgen over te maken. Dankzij de hoge kwaliteit van onderhoud heeft HEMCAR CarProf namelijk een uniek samenwerkingsverband met AA-Team. Dit betekent dat u zich kunt verzekeren tegen pech voor een ongebruikelijk laag maandbedrag.

Voor slechts € 29,95 per jaar bent u met de Mobiliteit Service optimaal verzekerd van een snelle voortzetting van uw reis. Dat is gemiddeld € 100,- goedkoper dan andere aanbieders. Wanneer de reparatie niet ter plekke uitgevoerd kan worden, zorgen we direct voor vervangend vervoer, transport naar uw eigen CarProf vestiging of, als u in het buitenland bent, een hotelovernachting.

Pechhulp in het kort

Betaalbaar en betrouwbaar

Eén centraal alarmnummer

Dag en nacht assistentie & bereikbaarheid

Garantie van uw eigen CarProf

q

Pechhulp voor de deur, in Nederland en Europa

Vervangend vervoer

Kosteloos transport

Hotelovernachting indien nodig

Slechts € 29,95 per jaar!

Overstappen is eenvoudig

Indien u al een pechhulp verzekering heeft lopen, is het mogelijk om deze door HEMCAR CarProf op te laten zeggen zodat u eenvoudig over kunt stappen.

CarProf Pechhulp heeft bovendien geen stilzwijgende verlenging. U wordt geïnformeerd wanneer de Pechhulp afloopt zodat u tijdig en vrijwillig kunt verlengen.

 

Iedere auto is welkom

Het aantrekkelijke jaarbedrag van € 29,95 geldt voor iedere auto en is geheel onafhankelijk van de leeftijd of het aantal kilometers. Het is heel simpel: als uw auto regulier in onderhoud is bij CarProf, kunt u gebruik maken van CarProf Pechhulp. Caravans en aanhangwagen zijn meeverzekerd voor € 10,-.

Waar kunt u op rekenen met de HEMCAR CarProf pechhulp?

  • Bij pech onderweg
  • Pech in uw eigen woonplaats
  • Pech elders in Nederland of in de genoemde Europese landen
  • Een lekke band
  • Pech door een eigen vergissing (bijvoorbeeld verkeerde brandstof of een lege accu)
  • Eén centraal CarProf Mobiliteit Service alarmnummer (dag en nacht bereikbaar) +31 (0)88 – 11 214 30
  • Diagnose en reparatie: In meer dan 99% van de gevallen kunnen de CarProf Pechhulp specialisten u direct weer op weg helpen. Wanneer dit onverhoopt niet het geval is, zorgen we voor:
  • Vervangend vervoer: Wanneer u niet gelijk geholpen kunt worden, stellen we een huurauto ter beschikking. In Nederland maximaal 2 dagen conform werkplaatsspecificaties en in het buitenland maximaal 4 dagen op basis van categorie B.
  • Transport naar uw eigen CarProf garage: Als het nodig is om uw auto te vervoeren naar een CarProf, zorgen wij kosteloos voor transport vanuit geheel Nederland (bij reparatieopdracht of bij inruil).
  • Hotelovernachting: Als u pech krijgt in het buitenland en uw auto niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden, zorgt CarProf Pechhulp tevens voor een geschikt onderkomen voor de nacht.

 

Ontdek het plezier van persoonlijke service

Maak een afspraak
071 8100 000