Special Editions

Land Rover Defender 90 Rough Edition

Deze speciale uitvoering onderscheidt zich direct door een nieuwe kleurencombinatie met Nara Bronze als carrosseriekleur en Santorino Black voor het dak, de koplampomlijstingen en wielkastverbreders. Het zwarte contrastthema wordt afgerond door 16 inch ‘Saw Tooth’ lichtmetalen velgen in Gloss Black en zwarte traanplaatbescherming op voorbumper en dorpels. De grille is weer in carrosseriekleur uitgevoerd. Kenmerken van de achterzijde zijn een speciale ‘DEFENDER’ badge in ‘Rough’-design en heldere LED-achterlichten. Een achterbumper met opstap maakt toegang tot de bagageruimte gemakkelijker.

 

 

Landrover Defender V8 rebuild
Interieur

Duo – tone

Voor het interieur van de Defender Rough Limited Edition is gekozen voor een duo-tone bekleding in Black & Almond, met contrasterende stiknaden in Nutmeg. De stoelen zijn uitgevoerd met middenbanen in stof (Almond) en zijwangen in Black leder, waarbij een gepreegd Land Rover logo in de hoofdsteunen het exclusieve karakter versterkt. Ook opvallend is de in de lakkleur van de auto uitgevoerde middenconsole en de set vloermatten met contrasterende omboording.

 

Special editions
Landrover Defender V8 rebuild
Luxe

Elektrische ramen

Naast het specifieke in- en exterieur van de Rough Limited Edition is ook de standaarduitrusting opgewaardeerd, met onder meer een handbedienbaar glazen kanteldak, airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten), verwarmbare voorstoelen en elektrisch verwarmbare voorruit, een stuurwiel in zwart leder met contrasterende stiknaden.


 

Make your dreams come true!
Land Rover Defender 90
Call Now Button