Rebuild

Land Rover Defender V8
BLACK MAGIC

Vol trots presenteren wij u dit waanzinnige project. Deze Land Rover Defender 110 is niet alleen optisch, maar ook technisch van A tot Z gerestaureerd. De auto is onder andere omgebouwd van een TD5 Diesel motor met handgeschakelde versnellingsbak, naar een V8 benzine motor met automatische transmissie. Naast de aandrijving is de auto voorzien van luchtvering. Ook het interieur van deze Defender is volledig vernieuwd. Graag geven wij u op deze pagina een inkijkje in dit mooie project.

 

Luxe

Nieuw interieur

Het interieur van deze Land Rover Defender is volledig vernieuwd. De binnenkant van de auto is volledig geïsoleerd om de auto zo stil mogelijk te maken. Daarnaast is de auto voorzien van een volledig nieuw dashboard, met airconditioning. Het interieur is volledig afgewerkt met leder en voorzien van een glazen kanteldak en een zwart alcantara hemelbekleding. Naast stoelverwarming beschikt deze Defender ook over een Navigatiesysteem, Apple Carplay, een achteruitrijcamera en park distance control.

 

Landrover Defender V8 rebuild
Landrover Defender V8 radio
Side pipes

Bij een V8 hoort geluid!

Daarom is deze Land Rover Defender 110 voorzien van een nieuw uitlaat systeem. Het uitlaat systeem beschikt over kleppen die met een afstandsbediening te openen of te sluiten zijn. Zo kan het geluid indien gewenst gedempt worden. Naast een stoer geluid is deze Defender ook voorzien van spoorverbreders, 18 inch Sawtooth Style velgen met all terrain banden en luchtvering voor een betere wegligging en meer comfort. Omdat een V8 nu eenmaal brandstof verbruikt, hebben we extra brandstof tanks ingebouwd. Met maar liefst 180 liter benzine aan boord, is deze Defender klaar voor een mooi avontuur.

 

Landrover Defender V8
Landrover Defender V8 uitlaat
Landrover Defender V8 rebuild
Glascoating

Voor een optimale lakbescherming!

De Defender is voorzien van een glascoating, om de auto optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De glascoating biedt de meest duurzame en harde bescherming voor de nieuw aangebrachte lak! Een bijkomend voordeel van een glascoating is de extra glans. De glansgraad van een glascoating ligt hoger dan die van de originele lak van de auto. Zo wordt de zwarte kleur van deze auto nog dieper zwart.

 

Make your dreams come true!

 

 

Landrover Defender V8 motor rebuild
Call Now Button