Ready for expedition

Land Rover Discovery
Luxury Edition

Vol trots presenteren wij u deze Land Rover Discovery. De auto is in opdracht van de klant klaar gemaakt voor expeditie. Graag geven wij u op deze pagina een inkijkje in dit mooie project.

 

Landrover Defender V8 rebuild
Opbergen en bevestigen

Opbergen en bevestigen

Deze Land Rover Discovery is klaar voor expeditie. De auto is voorzien van diverse accessoires om op een handige en veilige manier spullen mee op reis te nemen. Zo hebben we op deze Discovery een slimline roofrack gemonteerd. Met de dubbele jerrycan houder en de waterdichte opbergtassen van Frontrunner is dit een ideale manier om extra brandstof, water en bagage mee te nemen. Ook hebben we een Foxwing luifel aan het roofrack bevestigd. Deze luifel is briljant ontworpen, enkeldelig. Een gemakkelijk te bedienen swing-out luifel, die schaduw geeft aan de zijkant en achterzijde van uw voertuig in enkele seconden. Uniek, vanwege de eenvoudige 1-persoons bediening.
De Foxwing luifel wordt opgezet en ingepakt in een paar minuten, waardoor het de perfecte oplossing is, om u te beschermen tegen de weerselementen.

 

Land Rover Discovery Luxury Edition
Landrover Defender V8 rebuild
Praktisch

Lade systeem

Maak het opbergen en organiseren van uw bagage en waardevolle spullen een stuk eenvoudiger. Verberg uw bagage voor nieuwsgierige blikken terwijl u meer bruikbare en gemakkelijk toegankelijke opslagruimte in uw auto creëert. Dit lade systeem is ontworpen voor zowel on- als off-road reizen.


 

Make your dreams come true!

 

 

Landrover Defender V8 motor rebuild
Call Now Button