Finishing touch

Land Rover Defender TD4
SILVER – BLACK

Deze Land Rover Defender 90 was al mooi, maar wij mochten een bijdragen leveren aan de finishing touch! Zo is o.a. het dak van de auto zwart gespoten, zijn er wheel spacers gemonteerd, is de auto zowel binnen als buiten voorzien van LED verlichting. Ook het interieur van deze Defender heeft de nodige aandacht gekregen. Zo is de originele hemelbekleding vervangen voor een zwart alcantara hemel. Het stuurwiel is vervangen voor een lederen sportstuur met daarin het bedrijfslogo en de stoelen zijn vervangen voor nieuwe sportstoelen, bekleed met black leather diamond stitch. Graag geven wij u op deze pagina een inkijkje in dit mooie project.

 

Landrover Defender V8 rebuild
Landrover Defender V8 rebuild
Landrover Defender V8 rebuild
Werkplaats

Onderhoud volgens het boekje

In onze moderne werkplaats, voorzien van alle moderne apparatuur, bent u voor de opbouw van accessoires, onderhoud en reparatie aan uw Land Rover Defender, Freelander, Discovery of Range Rover van harte welkom bij HEMCAR. HEMCAR werkt volgens fabrieksrichtlijnen. Vergelijkbaar met de merkdealers. Dat betekent dat u de originele fabrieks-garantie behoudt en dat alle Land Rovers welkom zijn voor onderhoud en reparatie. 

 

Luxe

Nieuw interieur

Het interieur van deze Land Rover Defender is volledig vernieuwd. De binnenkant van de auto is volledig geïsoleerd om de auto zo stil mogelijk te maken. Daarnaast is de auto voorzien van een volledig nieuw dashboard, met airconditioning. Het interieur is volledig afgewerkt met leder en voorzien van een glazen kanteldak en een zwart alcantara hemelbekleding. Naast stoelverwarming beschikt deze Defender ook over een Navigatiesysteem, Apple Carplay, een achteruitrijcamera en park distance control.

 

Make your dreams come true!

 

 

Landrover Defender V8 motor rebuild
Call Now Button