De Hulk

Land Rover Defender 90
Keswick Green

Vol trots presenteren wij u deze Land Rover Defender 90. Deze Land Rover Defender is volledig voorzien van een diamond stitch lederen interieur, in de kleur groen. Graag geven wij u op deze pagina een inkijkje in dit unieke exemplaar.

 

Landrover Defender V8 rebuild
Diamond stitch interior

Luxe in een Defender

Deze Land Rover Defender 90 is van binnen voorzien van de nodige luxe. De volledig lederen Recaro sportstoelen zijn voorzien van stoelverwarming. Naast de stoelen zijn ook het dashboard, de deurpanelen en de zijpanelen van de auto volledig afgewerkt met groen leder. De zwarte Alcantara hemelbekleding maakt het geheel af! Ook is deze Land Rover Defender goed geïsoleerd om geluid van buitenaf te dempen. Hierdoor komt de ingebouwde Kenwood audio installatie extra goed tot zijn recht. Met de ingebouwde telefoonhouder is de mobiele telefoon draadloos op te laden. 

 

Landrover Defender V8 rebuild
Voor het oog

Exterieur

Niet alleen het interieur van de Defender is onder handen genomen, ook het extrieur heeft de nodige aandacht gekregen. De auto is voorzien van LED verlichting voor beter zicht en een modernere uitstraling. Nieuwe Sawtooth velgen in combinatie met all terrain banden en spoorverbreders maken de auto breder en in combinatie met het verlagen van de vering is heeft de auto een betere wegligging.

 

 

 

Make your dreams come true!
Landrover Defender V8 motor rebuild
Call Now Button