Maak nu kennis met Hemcar

071 - 81 00 000

U kunt ons altijd bellen voor vragen en eventuele tips van onze experts.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze experts. Geen wachtijden.

Occasions

Bekijk ons aanbod. Dagelijks vernieuwen we deze.

HEMCAR, Specialist in Land Rover

Met ruim 10 jaar ervaring bij Land Rover is Martijn van de Roer een liefhebber van het merk en mag hij zich inmiddels specialist in Land Rover noemen. Daarom treft u bij HEMCAR altijd een fraaie selectie Land Rovers aan. In onze moderne werkplaats, voorzien van alle moderne apparatuur, bent u voor de opbouw van accessoires, onderhoud en reparatie aan uw Defender, Freelander, Discovery of Range Rover van harte welkom bij HEMCAR.

HEMCAR’s Classic & Sportscar storager

Heeft u voor uw klassieker of sportwagen ook liever een klasse hotel bij u in de buurt? Vanaf heden kunt u uw mooie bezit bij HEMCAR stallen op de 1e verdieping, waar uw auto veilig, warm en droog binnen staat.

24/7 beveiliging

Wij houden uw accu en bandenspanning op pijl

~

Rijden wanneer u dat wilt

HEMCAR’s bandenhotel is geopend.

U kunt uw autobanden natuurlijk zelf opslaan, maar veel makkelijker is het om te kiezen voor Hemcar’s Bandenhotel aan de Amphoraweg in Leiden! Gedurende zes maanden ( met een uitloop van negen maanden) betaalt u een vaste prijs waarbij uw wielen en/of banden schoon en onder de juiste condities worden opgeslagen. De opgeslagen wielen en/of banden zijn verzekerd tegen verlies door diefstal en brand.
Call Now Button