HEMCAR EVENTS

HEMCAR events

 

08-06-2018 De Clercq - HEMCAR rally.

De Clercq – HEMCAR rally

Op vrijdag 8 juni organiseren De Clercq en Hemcar voor de derde keer een gezamenlijke rally. De ingeschreven deelnemers rijden een prachtige route, en proberen door verschillende opdrachten uit te voeren, zoveel mogelijk punten te halen. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel.

De deelnemers, zo’n 50 equipes, krijgen een uitgebreide briefing en ontvangen natuurlijk het routeboek. Daarna kunnen zij van start gaan. Via een prachtige route met uitdagende opdrachten onderweg, finishen zij bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Dit jaar is het goede doel Kinderfonds Franniez. Met behulp van vele sponsors en de bijdragen van de deelnemende equipes, wordt geprobeerd een mooi bedrag voor dit goede doel op te halen. Daarnaast vindt er ook een veiling plaats. Vorig jaar werd ruim €8.000 opgehaald voor het Ronald McDonald Huis Leiden, de organisatie hoopt natuurlijk dat dit bedrag ruimschoots overtroffen wordt!

Er rijden vele prachtige klassieke en sportieve auto’s mee. De kans is dan ook groot dat u een van de deelnemende equipes op vrijdag 8 juni ergens in de regio tegen zult komen!

De Clercq – HEMCAR rally levert ruim €12.000 op voor Kinderfonds Franniez!

Bekijk de aftermovie van vrijdag 8 juni! De Clercq – Hemcar rally was weer een groot succes dit jaar! Bent u na het zien van de video enthousiast geworden en wilt u volgend jaar zelf mee rijden? Neem dan contact met ons op!

 

071 8100 000